Større forandringer

Hos Alicja håndteres både de helt store designs af eks. brudekjoler eller festkjoler, men der er også en del kunder, som ønsker at forandre på et stykke tøj. Alicja er erfaren indenfor begge områder og vejleder dig i, hvad der er muligt.

 

Idag foregår mange tøj-indkøb på nettet. Det gør det typisk, fordi det er nemt, tidsbesparende og billigt. Men har man én gang prøvet at få tilsendt en forkert størrelse, eller noget der bare ikke matcher ens figur, så ved man, at det kan blive tids- og omkostningskrævende med returnering og ombytning.

Det kan også være, at du har fundet din drømmefrakke i en genbrugsbutik, men den passer bare ikke til din figur. Måske ønsker du en kortere model, nogle andre detaljer eller en anden lukkeløsning.

Endelig kan det også være, at en brudekjole skal syes om til en konfirmationskjole eller en dåbskjole. Alle de smukke detaljer tages med i det nye design, så minderne er med hele vejen.

Alicja tilbyder dig at forandre dit tøj, så det matcher dine ønsker. Du vil blive vejledt i, hvad der er muligt og, hvad der passer bedst til din figur, så du får det bedste ud af dit køb. Dine ønsker og behov noteres og skitseres, så de bliver forenet bedst muligt med formen og detaljerne, der allerede er en del af designet. Man skal have det godt i sit tøj, og det skal fremhæve de bedste sider af én, derfor kan det godt betale sig at få tilpasset sit tøj til den figur, det skal bæres af.

Har du spørgsmål til dine ønsker eller vil høre mere om processen  – så klik på ‘Kontakt’ og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10159397581067302 Se flere billeder
· Kontakt - klik her ·