Design fra bunden eller tilretning af kjole?

Din brudekjole er yderst vigtig for, at jeres store dag bliver perfekt og en fornøjelse. Endnu vigtigere er det, at du synes, den er smuk og passer dig perfekt, så den fremhæver din figur. Ofte kan det være en stor udfordring at få både design og pasform, som du ønsker det, og det kan derfor være en gave at alliere sig med en dygtig håndværker.

Du har to muligheder:

 

Design fra bunden

Du ønsker dig en unik brudekjole, der matcher dine drømme og figur. Det kræver en proces, hvor vi sammen udvikler et design og får det til at passe præcis til dig og dine ønsker. I den proces er der fire trin:

1. Design

Du har en idé til, hvad du drømmer om at få kreeret. Du har måske en skitse, nogle billeder fra et brudemagasin eller måske nogle fotos, der kan arbejdes videre med. Herefter får du råd og vejledning i, hvilke snit og detaljer, der bedst muligt, fremhæver din figur og gør dig mest tilpas.

Du kan også sætte fantasien fri og lade mig komme med nogle forslag, som matcher dine ønsker og evt. et tema til brylluppet.

Alicja sørger for et unikt design – hver gang. 

2. Konstruktion

Når designet er på plads er det tid til at skabe et mønster. Du bliver målt fra top til tå, så dit nye tøj passer dig optimalt i alle ender og kanter. Disse mål overføres så til papir, hvor et mønster skabes fra bunden, så det matcher din figur. Du får hermed et skræddersyet mønster, som kun passer til dig.

3. Tilskæring

For at sikre den bedst mulige pasform bliver dit design i første omgang syet op i bomuldstof, stout. Din brudekjole skal selvfølgelig ikke være i bomuldsstof – det gør man for at kunne tilpasse kreationen perfekt til dig. Det er også på dette tidspunkt, du kan se snittene og detaljerne – og måske ønsker du at foretage nogle ændringer, nu hvor du kan se det på.

Denne del af processen kan godt tage et par gange, hvis du har rettelser til designet under tilpasningen. Det er en del af arbejdsprocessen, som vægtes meget højt. Det er her den skræddersyede pasform kommer til udtryk.

4. Opsyning

Når du er tilfreds med stoutmodellen, er det tid til at klippe designet ud i det valgte stof og sy det endelige resultat. Er der tilretninger i den endelige model, er det mere kompliceret at rette til, men det kan som oftest lade sig gøre.

Du er nu klar til at komme ud og lufte dit helt unikke design.

 

Tilretning af kjole

Hvis ikke drømmen er at få syet en brudekjole fra bunden, kan du alligevel komme med en kjole, som blot skal rettes til. Måske har du arvet en kjole eller købt en model, som du bare skal have rettet et par småting eller figuren på. Sammen ser vi på, hvordan kjolen bedst muligt kan gøres til din drømmekjole.

De mest almindelige rettelser på en brudekjolen er: taljen, stropper, oplægning, dansestrop, løft ved barmen og slør. Det kan også være tilføjelsen af detaljer såsom blonde, perler, broderi eller noget helt andet. Der kan være mange småting, som lige giver det allersidste for at kjolen er perfekt.

Er du i tvivl  om der er noget som kan lade sig gøre, er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale om din kjole.

 

Prisen

Prisen på en brudekjole er meget svær at sætte. Stoffet kan koste alt fra 99 kr./m. til 5000 kr./m., derudover kan arbejdstimerne også variere fra kjole til kjole alt efter snittet på kjolen og mængden af håndværkskrævende detaljer. Du får altid sat en ca. pris, inden jeg går igang. Derved er du sikret, at du kan få en kjole leveret, som holder sig inden for dit budget.

Du kan se et eksempel på en pris på brudekjolen her

Har du interesse i at få kreeret dit drømmedesign af en brudekjole, eller har du en kjole, der skal rettes til  – så klik på ‘Kontakt’ og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10159397581067302 Se flere billeder
· Kontakt - klik her ·