Design fra bunden eller forandring af kjole?

En dåbskjole er ofte fuld af minder og traditioner i familierne. Måske er man heldig at have en dåbskjole, der er gået i arv gennem generationer. Måske har man en brudekjole, der skal syes om til dåbsmodel, eller man vil have et nyt design helt fra bunden.

Du har to muligheder:

 

Design fra bunden

Jeres ønsker om en unik dåbskjole begynder med gode idéer og en masse inspiration. Det kræver en proces, hvor vi sammen udvikler et design og får det til at passe præcis til jeres ønsker. I den proces er der fire trin:

1. Design

I har en idé til, hvad den lille skal bære ved dåben. I har måske en skitse, nogle billeder, der kan arbejdes videre med. Herefter får I råd og vejledning i, hvilke snit og detaljer, der bedst muligt, fremhæver de detaljer, I ønsker skal fremhæves.

I også sætte fantasien fri og lade mig komme med nogle forslag, som matcher ønsker og detaljer.

Alicja sørger for et unikt design – hver gang. 

2. Konstruktion

Når designet er på plads er det tid til at skabe et mønster. Barnet bliver målt fra top til tå, så den kommer til at passe bedst muligt. Disse mål overføres så til papir, hvor et mønster skabes fra bunden. I får hermed et skræddersyet mønster.

3. Opsyning

Så er det tid til at klippe designet ud i det valgte stof og sy det endelige resultat. I kan aftale et møde undervejs, hvis I ønsker at rette lidt til. Er der eventuelle tilretninger i den endelige model, er det mere kompliceret at rette til, men det kan som oftest lade sig gøre.

Den lille er klar til en stor dag i et helt unikt design.

 

Forandring af kjole

Hvis ikke drømmen er at få syet en dåbskjole fra bunden, kan du alligevel komme med en kjole, som skal syes om til en mindre model. Måske har du arvet en kjole eller har en brudekjole, som skal syes om. Sammen ser vi på, hvordan kjolen bedst muligt kan gøres til en lille model med de vigtigste detaljer.

Er du i tvivl  om der er noget som kan lade sig gøre, er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale om kjolen.

 

Dåbssløjfe

Ønsker I at få skabt en særlig dåbssløjfe, har jeg også god erfaring med sådanne opgaver. Sløjfen designes fra bunden i det materiale eller farve, I ønsker det.

 

 

Har I interesse i at få skabt en dåbskjole fra bunden, skal I bruge en fin ny dåbssløjfe, eller har I en kjole, der skal forandres  – så klik på ‘Kontakt’ og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10159397581067302 Se flere billeder
· Kontakt - klik her ·