Har du brug for et skræddersyet design?

Du har nogle tanker og ideer om noget tøj, du godt kunne tænke dig på en bestemt måde, men du kan bare ikke finde det i en butik. Hvis du endeligt finder det, du skal bruge, er pasformen dårlig til dig. 

Du har brug for et skræddersyet design.

Et skræddersyet design har fire stadier:

Design

Du har en idé til, hvad du drømmer om at få kreeret. Du har måske en skitse eller nogle fotos, der kan arbejdes videre med. Herefter får du råd og vejledning i, hvilke snit og detaljer, der bedst muligt, fremhæver din figur og gør dig mest tilpas.

Du kan også sætte fantasien fri og lade mig komme med nogle forslag – det kunne f.eks. være til en gallakjole, en dåbskjole eller noget helt tredje.

Alicja sørger for et unikt design – hver gang. 

Konstruktion

Når designet er på plads er det tid til at skabe et mønster. Du bliver målt fra top til tå, så dit nye tøj passer dig optimalt i alle ender og kanter. Disse mål overføres så til papir, hvor et mønster skabes fra bunden, så det matcher din figur. Du får hermed et skræddersyet mønster, som kun passer til dig.

Tilskæring

For at sikre den bedst mulige pasform bliver dit design i første omgang syet op i bomuldstof, stout. Det gør man for at kunne tilpasse kreationen perfekt. Det er også på dette tidspunkt, du kan se snittene og detaljerne – og måske ønsker du at foretage nogle ændringer, nu hvor du kan se det på.

Denne del af processen kan godt tage et par gange, hvis du har rettelser til designet under tilpasningen. Det er en del af arbejdsprocessen, som vægtes meget højt. Det er her den skræddersyede pasform kommer til udtryk.

Opsyning

Når du er tilfreds med stoutmodellen, er det tid til at klippe designet ud i det valgte stof og sy det endelige resultat. Er der tilretninger i den endelige model, er det mere kompliceret at rette til, men det kan som oftest lade sig gøre.

Du er nu klar til at komme ud og lufte dit helt unikke design.

Har du interesse i at få kreeret dit drømmedesign af en brudekjole, eller har du en kjole, der skal rettes til  – så klik på ‘Kontakt’ og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10159397581067302 Se flere billeder
· Kontakt - klik her ·