· Om Alicja ·

Hos Alicja er fokus på håndværket og kvaliteten. Din tilfredshed vægter højere end noget andet. Som beklædningsdesigner med Alicjas mange års erfaring indenfor mode og beklædning, får du vejledning indenfor forskellige services i at få skabt det design, du drømmer om.

Mange af nutidens forbrugere handler ofte på nettet – både fordi det er let, men også fordi det er billigere end i butikkerne. Én af ulemperne ved det er, at man ikke kan prøve tøjet på, før man køber det, og det kan blive tids- og omkostningsfuldt at finde frem til den rette facon og størrelse. Meget individuelt forskelligt kan ske mellem de faste mål af bryst til talje til hofte, og det kan en bestilling over internettet ikke se og dermed tage hensyn til.

Her er en beklædningsdesigners kompetencer uundværlige. Dine web-køb kan tilpasses dine ønsker og figur, så du får det lækre skræddersyede snit. Men du har også mulighed for at få konstrueret et design fra bunden, så det ser præcis ud, som du ønsker det.

Siden 2007 har Alicja Larsen arbejdet inden for beklædningsdesign – både som syerske på skrædderier i København, men også i stofbutikker som City Sycenter og Stof2000. Alicja er uddannet beklædningsdesigner fra Columbine Skolen i København og har stået i lære i et af de travle skrædderier på Strøget i indre by. Siden da er det blevet til mange forskellige opgaver og kreationer lige fra en syopgave til teateret i Tivoli til vinterfrakker til dåbs- og brudekjoler.

“Jeg elsker tøj og er fascineret over, hvad det kan gøre for dig og din krop. Med de rette linjer kan tøjet få den allerbedste figur frem på alle”

Har du interesse i at få kreeret dit drømmedesign eller er bukserne for lange – så klik på knappen og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.

· Kontakt - Klik her ·