Reparation og forandring

Hos Alicja håndteres både de helt store designs af eks. brudekjoler eller jakkesæt, men der er også en del kunder, som ønsker at få lavet en reparation eller forandring på et stykke tøj. Alicja er erfaren indenfor begge områder og vejleder dig i, hvad der er muligt.

Forandring

Idag foregår mange tøj-indkøb på nettet. Det gør det typisk, fordi det er nemt, tidsbesparende og billigt. Men har man én gang prøvet at få tilsendt en forkert størrelse, eller noget der bare ikke matcher ens figur, så ved man, at det kan blive tids- og omkostningskrævende med returnering og ombytning.

Det kan også være, at du har fundet din drømmefrakke i en genbrugsbutik, men den passer bare ikke til din figur. Måske ønsker du en kortere model, nogle andre detaljer eller en anden lukkeløsning.

Endelig kan du også få gjort et stykke tøj større eller mindre. Det kan være, at du har et par yndlingsjeans, som bare er blevet for store, eller at manchetterne på en skjorte er blevet umoderne, siden du brugte den sidst.

Alicja tilbyder dig at forandre dit tøj, så det matcher dine ønsker. Du vil blive vejledt i, hvad der er muligt og, hvad der passer bedst til din figur, så du får det bedste ud af dit køb. Dine ønsker og behov noteres og skitseres, så de bliver forenet bedst muligt med formen og detaljerne, der allerede er en del af designet. Man skal have det godt i sit tøj, og det skal fremhæve de bedste sider af én, derfor kan det godt betale sig at få tilpasset sit tøj til den figur, det skal bæres af.

Reparation

Når man har et stykke tøj, man bruger rigtig meget, vil der med tiden komme slitage. Nogle gange er det en syning, der går op, andre gange en lynlås, der skal udskiftes. Ikke alting kan udskiftes til en ny model, og så er en reparation den rette vej at gå. Ved at reparere et stykke tøj forlænges levetiden og skåner miljøet for de store gener tøjproduktionen skaber.

Alicja er leveringsdygtige i mange forskellige typer reparationer til fornuftige priser (se prislisten herunder), og som oftest kan det gøres forholdsvist hurtigt.

Er du i tvivl om det kan betale sig at reparere dit stykke tøj  – så klik på ‘Kontakt’ og send en mail. Er du mere til en snak over telefonen er nummeret 27 26 80 81.